nevek sorrendje - születés 1770-es évek
Sziasztok,
szeretnék beírni egy nevet, ami nem szerepel az indexelésben. Arra rájöttem, hogy a hozzáadás gombbal tudok új bejegyzéseket létrehozni, de arra nem sikerült rájönnöm, hogy hogy tudom legalulról a megfelelő helyre húzni az új bejegyzést.
Valamint a kapcsolatoknál nem találom az "apa" és az "anya" lehetőségeket, csak a szülőt, de a többi bejegyzésnél apa és anya van, úgyhogy valahol ott van, csak én nem találom.
Fotót nem sikerült ide feltöltenem arról, hogy pontosan mi is a problémám, így driveon keresztül osztom meg:
Előre is köszönöm a segítséget :) !
További szép napot, Ditta
Best Answer
-
A "szülő"-ből a berakott személy neme szerint lesz "apa" vagy "anya" — de amikor legutóbb próbáltam a hozzáadást, néhány héttel ezelőtt, az még mindig nem működött: frissítéskor, vagy máshonnan visszajőve, a munkám teljesen eltünt.
Az indexelt bejegyzések sorrendjét a jobboldali listán azt hiszem, nem tudjuk változtatni; csak a csoportosítást tudjuk javítani — és még azon belül sem tudjuk például az apát az anya fölé rakni, ha a rendszer azt vette fejébe, hogy most éppen az anyát sorolja elöl.
0
Answers
-
Értem, köszönöm szépen! Megadtam a nemet, de továbbra is szülő maradt apa és anya helyett.
Sajnálom, az nagyon kellemetlen.
Értem, de legalább kereshető lesz, még ha nem is lesz sorrendben :).
Köszönöm szépen a gyors választ!0