Üdvözlöm a kutató és segítő társaimat. Viszonylag új vagyok a felületen. Indexeléshez illetve ellenő
Answers
-
Üdvözlöm a kutató és segítő társaimat. Viszonylag új vagyok a felületen. Indexeléshez illetve ellenőrzéshez kapcsolódik a kérdésem. Informatikai kérdés: a halotti akvi.könyben a nemet ( férfi, nő ) nem lehet pár napja ( kb. 2024. május 01.) bejelölni. Hozza mind a két nemet egyszerrel nem lehet választani.
Az ellenőrzésnél ha úgy hagyom mert jó, tehát nem javítom, azt is hibának hozza. Nem engedi visszaküldeni, amig a jót rosszra nem javítom. Lehet átmeneti a hiba. Hol tudom a fejlesztők vagy informatikusok felé jelezni ezt a problémát. Köszönöm Tátrai Zsuzsa😃
0 -
Valamit erősen elrontottak…
A harmadik bejegyzést próbáltam "nő"-re változtatni, de nem lehet (https://www.familysearch.org/indexing/batch/fa0df781-15c6-4ebb-be66-585cbae97400). (Kár, hogy itt meg a képmegosztás van már hetek óta elromolva.)
Nem tudom, mi a legjobb módszer a hiba jelentésére, de talán megpróbálok az angolnyelvű "Indexing" kategóriában írni róla, hátha ott nagyobb az esélye, hogy valaki hozzáértő látja.
0 -
Szia! Köszönöm a gyors reagálást. Akkor nem nálam van a hiba. Majd nézegetem, hogy mikor lehet újra ellenőrizni, mert addig nem érdemes, mert csak rontanánk a jó adatokon.
0