anyakönyvi képek betöltése
Sajnálatosan 1-2 nap óta nem lehet a felajánlott anyakönyvi képeket betölteni az oldalra. Mi lehet az oka? Tudják-e javítani? Vagy nálam romlott el valami?
Üdv. Molnar-Hamvas Livia
Best Answer
-
Valami okból az FS hajlamos az ilyen hibákra: egy átmeneti kapcsolat-kihagyás miatt az oldal rosszul vagy befejezetlenül töltődik le, és utána a böngésző "segítőkészen" állandóan a megőrzött hibát tálalja (az idő- vagy használat-megtakarítás nevében). Enyhe pofon (az előzmények törlése) után illik, hogy újra viselkedjen.
0
Answers
-
After the last refresching of FamilySearch the images of records are not able to load in original. Not only the Hungarian ones. Help me , or correct the mistakes.
Thank. Livia
0 -
Megpróbáltad másik böngészőben? Ha ott működik, akkor egy kis "háztakarítás" az eredeti böngészőben illik, hogy kijavítsa a hibát. Törölni kell az FS-el kapcsolatos előzményeket (sütik és egyéb megőrzött oldalak [angolul cookies and cache/history]). Ezenkívül ajánlatos ellenőrizni, hogy a böngésző frissítve van (a két-három legújabb verziónál régebbiekben gyakoriak a hibák).
Nekem mindenesetre működik minden.
0 -
Köszönöm. Amikor pl. a korábban csatolt rekordokat akarom megnyitni, akkor az nem jön elő; de ha ugyanennek a csatolmánynak az oldalt szöveges részben a szerkesztésre kattintok, akkor ott rendesen előjön az anyakönyvi lap, és a javításokat meg tudom csinálni.
Szóval közvetlenül a képre kattintva ez jön:
mintha valami rosszul lenne bekötve.
Újabb keresés-találat ugyanígy jelenik meg. Azért megpróbálom a takarítást.
Köszönöm a javaslatot.
0 -
Másik böngészőben jól működik. Szomorú vagyok.
0 -
Sziasztok,
Én is ugyanígy jártam. Kb. másfél órája kezdődött. Előtte is volt 5-ször 6-szor, hogy fél percre/percre megállt mikor lépegettem az oldalakon (kb. 1 hónapja is volt már ilyen), de várakozással és többszöri oldalfrissítéssel rendbe jött, aztán most már egyáltalán nem tölt be semmilyen felületről semmilyen anyakönyvet. Se telefon, se tablet, se app, se különböző böngészők. Töröltem előzményeket is, használtam IP cím blokkolót (azt gondoltam tiltást kaptam), próbáltam adatkapcsolaton keresztül, de semmi.
Nálatok betölt rendesen? Egyedi probléma, vagy másnál is így van? Ilyenkor mit lehet tenni?
Előre is köszönöm a segítséget,
V
0 -
Ma este negyven kép után "fáradt el". Volt már olyan nap, amikor harminc kép után akadt le.
Arra még nem volt türelmem, hogy a pihenő időtartamát kiderítsem. Lehet, hogy az is változó.
Az angolnyelvű részben feltett kérdések alapján nem vagyunk egyedül.
0 -
Nekem többszöri tiltás után (fél perc, majd egyre több időre), a legutolsó után 24 óra volt mire újra betöltött. Mintha bannolt volna. És nem IP-címhez volt kötve, mert máshonnan is próbálkoztam. Gondoltam rá, hogy csinálok új felhasználót, hogy azzal is ugyanez van-e, de mire hazaértem "megjavult".
Azóta nem próbálkoztam ilyen elvetemültem, nem merem kipróbálni mennyire dob le.: D
0 -
Üdv csoport!
"https://www.familysearch.org/ark:/61903/3:1:33SQ-GR15-JYC?i=522&cc=1452460&cat=964826"
A fenti linken lévő halottin, a 9. sorszámon lévő kereszt neve, illetve az apa kereszt neve - talán Guriás és Iliás- neve elég érdekes, valakinek esetleg valami ötlete? Illetve az anya neve valami fonetikusan leírt név lehet??
Előre is köszönöm! :)
0