Élő rokon keresés, SCS_user
Sziasztok! Élő rokon után keresek és egy felhasználó SCS_user néven feltöltött az őseimről adatokat, írtam neki, hátha a rokonom, ami nagyszerű lenne, csak kétlem, hogy mihamarabb meg fogja nézni az üznetet (a feltöltések 2021 februáriak). Ennél többet mit tudok tenni?
Az is eszembe jutott, hogy lehet, hogy egy automatikusan létrehozott felhasználó, de a feltöltött adatokból ezt kétlem. Gondolom az oldal nem adja ki a regisztrált email címet, pedig azon keresztül biztosan el tudnám érni (a profilt ugye nem lehet megnézni).
Best Answer
-
Kedves DavidBerta! A felhasználó beállításaitól függ, hogy látod-e az email címét. Ha nem, akkor sem adhatjuk ki az adatait, elérhetőségét, a kapcsolatfelvételi egyetlen lehetősége, ha a rendszeren belül írsz neki, mást sajnos nem tudsz tenni. Nem létezik a rendszer által automatikusan létrehozott felhasználó.
0
Answers
-
Kedves 1548HB! Nem tudom megnézni a profilját, csak üzenetet tudok küldeni az oldalon neki (fs.org, nem itt a community.fs.org-on, mert itt látom másik profilját). Értem, köszönöm azért. Gondolom Önök se küldhetnek ki neki üzenetet hogy nézze meg az üzeneteit? Tehát valahogy kapcsolatba kerülni vele, mert nem hiszem hogy kapott értesítést arról hogy én írtam neki és max akkor fogja megnézni ha ki-tudja-mikor belép.
0