Pontosítások
Answers
-
Már két hete legalább ezekkel a problémákkal küzdök. Kellene új jelszó?
0 -
Ha sikeresen bejelentkeztél, akkor a jelszó már nem befolyásol semmit, tehát annak a változtatása nem segítene.
A szokásos "sámán-tánc" a böngésző-frissítéssel indul. (Az FS a jelenlegi és előző változatokat támogatja a "négy fő" böngészőben [Chrome, Edge, Firefox, Safari]. Korábbi verziók is általában működnek egy darabig, de több okból is jobb mindig frissíteni.) Ha az nem segít, akkor célszerű ideiglenesen megpróbálni másik böngészőben. Ha ott működik, akkor az eredetiben kell egy kis háztakarítást végezni: törölni kell az FS-el kapcsolatos előzményeket, ami angolul cache és cookies. (Elnézést, de magyarul nem tudom az általános szóhasználatokat. Amikor először hallottam, hogy "kukac", el nem tudtam képzelni, hogy miről van szó.) Böngészőtől függ, hogy ezt hol és hogyan kell csinálni.
Egy-egy oldal egyedi frissítése is néha segít. A pontos folyamat böngészőtől és rendszertől függ; a Firefox-ban Windows-on a Ctrl-R-t, vagy a "kör-nyíl" gombot kell megnyomni. Ez utóbbi a lap tetején van az internet-címtől balra, vagy a jobboldali egérgombbal elérhető felugró ablak tetején.
1