Home› Welcome to the FamilySearch Community!› Ask a Question› Other Languages› Magyar - Hungarian

új magyar projekt

Options
  • Mute
Tóth774
Tóth774 ✭
August 3, 2024 in Magyar - Hungarian

Sziasztok!

Mi a menete az új projekt elindításának? Befejeztük az egyik budapesti projektet, azóta semmi új vagy csak nálam van valami probléma?

Köszönöm

0

Best Answer

• Julia Szent-Györgyi
    Julia Szent-Györgyi ✭✭✭✭✭
    August 4, 2024 edited August 4, 2024 Answer ✓

Sajnos jelenleg nincs magyar projekt. Néha a szlovákból sikerül olyan adagot kifogni, ami magyarul van, de manapság állandóan latint kapok (amit tudnék ugyan indexelni, de utálom, mert a szülőket birtokos esetben kell beírni, ahogy az anyakönyvben vannak, és az nekem fáj).

Az új projekt indításában nincs szerepünk a várakozáson kívül.

0

Answers

• Tóth774
    Tóth774 ✭
    August 15, 2024

Csak nem értem, amikor a végefelé haladtunk, megjelent egy új "köteg" (azt hiszem A köteg volt a neve). Itt nem lehetett normálisan beírni az illető nemét (ezt mások is említették), aztán visszatértünk az eredeti, azt hiszem F kötegre.

Ergo azt feltételeztem, hogy ahogy befejeztük az aktuálisat, jön az új is. De ezek szerint nem, hát nagy csalódás ez nekem.

0
  • Julia Szent-Györgyi
    Julia Szent-Györgyi ✭✭✭✭✭
    August 24, 2024

Jelenleg 1% indexelésnél (és nulla százalék ellenőrzésnél) tart az új "Magyarország, Budapest—Polgári anyakönyvek, kerület I–XIII, 1895–1980 [A. rész]" projekt.

Emlékezőtehetségem néha szintén nulla, de nem észleltem változást, azon kívül, hogy most két képet kapunk kötegenként. (Alapértelmezésben továbbra is hat bejegyzés van képenként. 1914-es születéseket kaptam, tehát nem kellett változtassam a bejegyzések számát.)

0
Clear
No Groups Found

Categories

• All Categories
  • 43.3K Ask a Question
  • 3.5K General Questions
  • 577 FamilySearch Center
  • 6.8K Get Involved/Indexing
  • 652 FamilySearch Account
  • 6.6K Family Tree
  • 5.2K Search