új magyar projekt
Sziasztok!
Mi a menete az új projekt elindításának? Befejeztük az egyik budapesti projektet, azóta semmi új vagy csak nálam van valami probléma?
Köszönöm
Best Answer
-
Sajnos jelenleg nincs magyar projekt. Néha a szlovákból sikerül olyan adagot kifogni, ami magyarul van, de manapság állandóan latint kapok (amit tudnék ugyan indexelni, de utálom, mert a szülőket birtokos esetben kell beírni, ahogy az anyakönyvben vannak, és az nekem fáj).
Az új projekt indításában nincs szerepünk a várakozáson kívül.
0
Answers
-
Csak nem értem, amikor a végefelé haladtunk, megjelent egy új "köteg" (azt hiszem A köteg volt a neve). Itt nem lehetett normálisan beírni az illető nemét (ezt mások is említették), aztán visszatértünk az eredeti, azt hiszem F kötegre.
Ergo azt feltételeztem, hogy ahogy befejeztük az aktuálisat, jön az új is. De ezek szerint nem, hát nagy csalódás ez nekem.
0 -
Jelenleg 1% indexelésnél (és nulla százalék ellenőrzésnél) tart az új "Magyarország, Budapest—Polgári anyakönyvek, kerület I–XIII, 1895–1980 [A. rész]" projekt.
Emlékezőtehetségem néha szintén nulla, de nem észleltem változást, azon kívül, hogy most két képet kapunk kötegenként. (Alapértelmezésben továbbra is hat bejegyzés van képenként. 1914-es születéseket kaptam, tehát nem kellett változtassam a bejegyzések számát.)
0