Segítség kérés!
Tisztelt FS. Ügyintéző! Nagy tisztelettel kérem a segítségét a következő problémámhoz! A múlt héten szombaton (2022.03.26.-án) este 18-19 között használtam az adatbázisukat és egy nem várt pillanatban a kép megvillanása után eltűnt a képernyőmről az éppen aktuálisan használt-böngészett egri születési anyakönyv, amelyet azóta sem tudok újból használni, mert a belépés és tovább lépés után sem tudom az anyakönyvet a képernyőmre varázsolni!!! Az adott opciónak a linkje megjelenik a szokott helyen és módon, de maga a kép az sajnos NEM!!! Megpróbálom ide másolni a megnyitott katalógus képét, remélem sikerül:
Tehát ez az állapot látható most, az én eddigi kb.10 éves kutatásaim során ezzel még nem találkoztam, de ami nagyobb baj, hogy így nem tudom használni a napi kutatásaimhoz az egyébként eddig probléma nélkül használt anyakönyvi képeket, pedig nagy szükségem volna rá! Nagyon szépen kérem Önt/Önöket, hogy szíveskedjenek a segítségemre lenni a probléma elhárításában, megoldásában! Fáradozásukat előre is nagyon szépen köszönöm. Tisztelettel: Hegyi Sándor
Best Answers
-
Próbáld meg másik böngészőben. Ha ott működik, akkor egy kis "háztakarítás" után illik, hogy az eredetiben is működjön: törölni kell az előzményeket és sütiket (cache and cookies).
Valami okból az FS-en gyakran előfordul, hogy egy pillanatnyi internet-hiba miatt az oldal rosszul vagy befejezetlenül töltődik, és ezekután a böngésző "segítőkészen" -- az idő- vagy adat-megtakarítás nevében -- a megjegyzett hibás oldalt tálalja újból. Néha ki lehet rázni a rossz sávból egy egyszerű újratöltéssel (refresh/reload), de gyakran annál csökönyösebb, és erősebb pofonra van szükség. (Ennek a hogyanja böngészőtől függ.)
0 -
Kedves Sándor! Meg tudnád osztani az oldal linkjét, amit kifotóztál? Köszi!
FamilySearch Support
0 -
Kedves 1548HB! Kérésed természetesen minden további nélkül teljesíthető (amennyiben sikerül!), tehát:https://us.v-cdn.net/6032564/uploads/US6NIMZCCL89/image.png Sajnos valamiért nem működik, így megpróbálom a FS. Katalógus Eger-re vonatkozó linkjét, amiből a fotómásolat készült, amikor nem működött!
Remélem tudtam segíteni! Tisztelettel: H.S.
0 -
Kedves Julia! Mindenek előtt nagyon szépen köszönöm a válaszát és a probléma megoldó javaslatait is! Sajnos, miután én egy 75 éves nyugdíjas vagyok és nem vagyok egy számítógépes zseni így természetesen nem tudtam a problémát elhárítani a megjelölt javaslatok segítségével! Így természetesen a kisebbik fiam segítségét kellett igénybe venni a megoldáshoz ami végül is sikerült, legalább is most még úgy tűnik! A lényeg, hogy most működik, 's így tudom folytatni a keresést-kutakodást! Megjegyezni kívánom, hogy a gépemre telepített második böngésző, ami a Microsoft Edge, segítségével sem sikerült nekem a jelzett problémát megoldanom! Tehát kellett a további segítség, de a lényeg, hogy most működik! Köszönöm még egyszer a segítségét, nagyon hálás vagyok érte! További tisztelettel: H.S.
0