Jak pobrać drzewo
Dzień dobry,
czy istnieje możliwość pobrania drzewa w pliku GEDCOM? Stworzone drzewo chciałabym zapisać na dysku przenośnym, aby móc kontynuować offline.
Dodatkowo mam pytanie: Dlaczego nie mogę dodawać więcej osób do drzewa? Mam 558 osób i pokazuje mi błąd.
Answers
-
Dzień dobry,
Odnośnie do możliwości utworzenia pliku GEDCOM prosimy o zapoznanie się z załączoną informacją. Proces utworzenia pliku wymaga pośrednictwa/ wgrania dodatkowego oprogramowania które jest w pełni lub częściowo zintegrowane z FamilySearch - są opcje bezpłatne, pewnego wkładu pracy przygotowawczej i pewnego stopnia znajomości języka angielskiego. Gdyby Pani chciała podjąć tego działania, będziemy mogli udzielić pewnych wskazówek. Poniżej link do oprogramowań stron trzecich:
https://partners.familysearch.org/solutionsgallery/s/list?category=family_tree_management
Odnośnie do dodawania nowych rekordów- istnieją oczywiście limity, niemniej jednak są one bardzo szerokie, ze względu na to, że drzewo jest publiczne i współdzielone, np: liczba dzieci dla jednego rekordu nie może przekroczyć 400. Proszę podać ID osoby do której chce Pani dodać rekord i w jakim stopniu pokrewieństwa, ewentualnie skan z wyświetlonym błędem.
Pozdrawiamy,
FamilySearch
0