Korlátozás
Kedves Fs és kedves tagok!
Saját családfámat töltöm fel, azonban nagyon sok esetben Levéltárakból szerzek adatokat, és az adott családtagomhoz emlék forrásként töltöm fel a lementett anyakönyveket.
Minden esetben megjelölőm, hogy honnan szedtem le, a weboldal címét is bemásolom, sőt valamikor a sorok számát is beírom, de mindig ellenőrzést tesz , rá, és jön a levél, hogy 30 napra korlátozzák.
Nagyon idegesítő, mert ha sok adatot töltök fel, akkor minden egyes alkalommal jön a levél, hogy korlátozzák. Van mikor 20 ilyen levélre kell válaszolnom. Nem lehetne valamit tenne ellene?
Sajnos mostanában levél sem jött csak azt vettem, észre, hogy nincs meg a feltöltött anyagom. Néztem spamba se volt, sőt az is előfordult, hogy jött levél válaszoltam is, de visszajelzés nem jött, és törölték, úgy hogy semmi szabálysértés nem történt.
Kérném a segítséget, hogy mit lehetne ez ellen tenni. Nagyon köszönöm!
Answers
-
Translation
Hungarian to English
------------------
Restriction
Dear Fs and dear members!
I upload my own family tree, but in many cases I get data from Archives and upload the saved registers as a memorial source for my family member.
In each case, I mark where I picked it up, I also copy the address of the website, and sometimes I enter the number of lines, but I always check it and the letter comes to limit it to 30 days.
It’s very annoying because if I upload a lot of data, each time I come to the letter to limit it. There are times when I have to respond to 20 such letters. Couldn't you do something about it?
Unfortunately, I haven't received a letter lately, I just noticed that I don't have the uploaded material. I watched it as spamba and even it happened that I received a letter I also replied, but no feedback came and it was deleted so that no violation occurred.
I would ask for help on what could be done about this. Thank you very much!
------------------
Brett
0