Home› Welcome to the FamilySearch Community!› Ask a Question› Family Tree

Korlátozás

Ácsné Tóvizi Rita Éva
Ácsné Tóvizi Rita Éva ✭
December 16, 2021 edited July 16, 2024 in Family Tree

Kedves Fs és kedves tagok!

Saját családfámat töltöm fel, azonban nagyon sok esetben Levéltárakból szerzek adatokat, és az adott családtagomhoz emlék forrásként töltöm fel a lementett anyakönyveket.

Minden esetben megjelölőm, hogy honnan szedtem le, a weboldal címét is bemásolom, sőt valamikor a sorok számát is beírom, de mindig ellenőrzést tesz , rá, és jön a levél, hogy 30 napra korlátozzák.

Nagyon idegesítő, mert ha sok adatot töltök fel, akkor minden egyes alkalommal jön a levél, hogy korlátozzák. Van mikor 20 ilyen levélre kell válaszolnom. Nem lehetne valamit tenne ellene?

Sajnos mostanában levél sem jött csak azt vettem, észre, hogy nincs meg a feltöltött anyagom. Néztem spamba se volt, sőt az is előfordult, hogy jött levél válaszoltam is, de visszajelzés nem jött, és törölték, úgy hogy semmi szabálysértés nem történt.

Kérném a segítséget, hogy mit lehetne ez ellen tenni. Nagyon köszönöm!

0

Answers

• Brett .
    Brett . ✭✭✭✭✭
    December 16, 2021

Translation

Hungarian to English

------------------

Restriction

Dear Fs and dear members!

I upload my own family tree, but in many cases I get data from Archives and upload the saved registers as a memorial source for my family member.

In each case, I mark where I picked it up, I also copy the address of the website, and sometimes I enter the number of lines, but I always check it and the letter comes to limit it to 30 days.

It’s very annoying because if I upload a lot of data, each time I come to the letter to limit it. There are times when I have to respond to 20 such letters. Couldn't you do something about it?

Unfortunately, I haven't received a letter lately, I just noticed that I don't have the uploaded material. I watched it as spamba and even it happened that I received a letter I also replied, but no feedback came and it was deleted so that no violation occurred.

I would ask for help on what could be done about this. Thank you very much!

------------------

Brett

0
This discussion has been closed.
Clear
No Groups Found

Categories

• All Categories
  • 42.7K Ask a Question
  • 3.3K General Questions
  • 570 FamilySearch Center
  • 6.7K Get Involved/Indexing