Hogyan léphetek kapcsolatba egy másik adatfeltöltővel?
Megtaláltam a rokonaimat, de nem én töltöttem fel az adataikat, egy másik családfa részei lehetnek. Az azonosítójuk is más. Hogy tudnék összekapcsolódni a talán közös rokonunkkal?
Answers
-
Igen, kapcsolatba léphetsz más FamilySearch felhasználókkal a beépített üzenetküldő rendszeren (FamilySearch Chat), az ősök profiljain található együttműködési funkciókon (beszélgetések, jegyzetek), valamint a megosztott családi csoportokhoz való csatlakozással valós idejű kommunikáció vagy a családdal való kutatás megszervezése céljából. A közreműködőket úgy találhatod meg, hogy megnézed egy személy profilján a „Legutóbbi változások” részt, és közvetlenül üzenetet küldesz nekik, hogy megkérdezd a szerkesztéseiket, vagy információkat ossz meg.
_Translation by Google_Yes, you can contact other FamilySearch users through built-in messaging (FamilySearch Chat), collaboration features on ancestor profiles (discussions, notes), and by joining shared
Family Groups for real-time communication or organizing research with the family. You can find contributors by looking at the "Latest Changes" on a person's profile and messaging them directly to ask about their edits or share information.
0