Indexelési hibák
Már egy ideje javítok indexeléseket.MÁr megint valaki nem érti, hogy a születési családnév nem azonos a férjezett névvel, elég a házastársnál beírni az ő nevét.
Valaki szólon neki legyen szíves!
コメント
-
Írd meg légy szíves a batch számot, mert a link nem nyiltja meg és akkor figyelmeztetni tudjuk az indexelőt a hibára. Köszönöm!
0 -
Sziasztok!
Ezen a lapon nincs minden sor indexelve, így a többi tételt nem lehet csatolni a családfához.
Rigyica, Bács-Bodrog
Köszönöm:
Judit
0 -
Sziasztok!
Ezen a lapon végig rossz az évszám:
Katymár, Bács-Bodrog
1889 helyett 1890 a jó. Az előtte lévő lapon és az utána lévő lapon is, tehát összesen 3 lapon rossz az indexelés.
Köszönöm:
Judit
0 -
ÉS ugyanezen a filmen 1890 helyett 1891 a jó innentől 3 lapon át:
Köszönöm:
Judit
0 -
Kedves Judit!
Köszönjük, hogy jelezted nekünk a hibát. A rosszul indexelt évszámokat Te is ki tudod javítani. Hálásan köszönjük, ha megteszed, mert a Family Searchnek, sajnos, nincs erre kapacitása az ilyen hibák nagy száma miatt. A javításhoz kövesd az alábbi lépéseket:
- Keresd meg a hibás anyakönyvet.
- A képernyő alján látsz egy szélesebb sávot, annak a baloldalán egy kis ikont. (Lásd az első képernyőképen kékkel ezt a sávot.) Kattints a kis ikonra.
- Az a képernyő nyílik meg, amit a második képernyőképen látsz. Ennek a felső részén van az edit (szerkesztés) gomb, mellette ceruza ikon. Kattints rá.
- Megnyílik egy újabb képernyő, ahol minden olyan adat mellett, amit felhasználóként javítani tudsz, egy edit gomb lesz. Kattints az évszám mellettire. Ekkor átírhatod a hibás évszámot a jóra.
A kimaradt bejegyzések a lista végén megtalálhatók, tehát nem hiányzik semmi, csak látszólag.
Family Search Support Team
1 -
Kedves Mónika!
Elég sok hibás indexelést ki szoktam javítani, így ismerem a módját. Azt gondoltam, ha teljes oldalakon hibás az évszám, akkor annak csoportos javítása megoldható. De ezek szerint nem.
A többi tételt megtaláltam, csak évszám van a dátumnál, hónap, nap nincs.
Üdv:
Judit
0 -
Kedves Judit! Sajnos csak egyesével tudjuk mi is javítani, mint a felhasználók.
0