Cum îmi pot recupera parola (password) și numele de utilizator (username) pe familysearch.org?
Recuperarea parolei și numelui de utilizator FamilySearch.
• Etape: 1. Clic pe SIGN IN (butonul de sus dreapta).
2. Clic pe Forgot username or password (sub SIGN IN).
3. În fereastra deschisă, putem alege să recuperăm numele de utilizator (username) sau parola (password) cu: a) (adresa de) Email (pe care îl aveam pe vremea când am deschis contul pe site-ul Bisericii),b) Număr de telefon mobil=Mobile Number, c) Număr de înregistrare ca membru=Membership Record Number (MRN), d) Birth Date=data nașterii (month=luna, day=ziua, year=anul) cu clic pe săgeți de unde alegem.
4. (Se preferă completarea numărului de înregistrare ca membru, vezi 000 ...și mai urmează cifre, în figura ) Clic pe CONTINUE (butonul albastru de jos).
5. Dacă am ales să recuperăm parola=password (știm nume de utilizator=username și îl completăm pe spațiul de sus), avem de completat și literele
care ne apar, apoi clic pe CONTINUE (=continuați).
6. Apoi ni se cere să completăm (de două ori, a doua oară pentru verificare) o nouă parolă (NEW PASSWORD). Apoi verificăm noua parolă intrând pe contul nostru cu SIGN IN și completând Username=nume de utlizator și noua parolă=password pe care e important să o memorăm sau să o trecem într-un carnețel de parole pentru
internet.