Ce s-a schimbat în comunitatea FamilySearch?
Comunitatea FamilySearch este un forum unde puteți pune întrebări și colabora cu cercetători de familie din întreaga lume care împărtășesc interesele dumneavoastră. Recent, am actualizat acest instrument pe baza solicitărilor și sugestiilor primite de la persoanele care îl folosesc.
Iată câteva dintre avantajele de care puteți profita atunci când vizitați FamilySearch Community:
- Design modernizat pentru a face comunitatea mai intuitivă și mai ușor de navigat. Am adăugat linkuri importante către FamilySearch.org, astfel încât să vă puteți întoarce rapid la ceea ce lucrați.
- Performanță îmbunătățită la accesarea FamilySearch Community de pe un smartphone sau alt dispozitiv mobil. Dorim ca FamilySearch Community să fie disponibil pentru toți cei care doresc să îl folosească.
- O secțiune mai robustă de întrebări și răspunsuri, cu subforumuri pentru subiecte specifice. Acest lucru va face mai ușor pentru utilizatori să găsească și să participe la discuțiile de interes, în special pentru persoanele noi în Comunitatea FamilySearch.
- O platformă pentru furnizarea de informații despre evenimentele viitoare. Dorim să vă informăm despre activități, cursuri și alte oportunități care vă pot interesa.
- Posibilitatea de a construi FamilySearch Community în mai multe limbi. De când am lansat FamilySearch Community, în urmă cu doi ani, am fost limitați în capacitatea noastră de a ne extinde în alte limbi. Aceste modificări vor face ca această extindere să fie mult mai ușoară.
Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră pentru FamilySearch Community. Această platformă se bazează pe oameni ca dumneavoastră care pun întrebări, împărtășesc cunoștințe și oferă sfaturi importante celor care caută ajutor.
Așteptăm cu nerăbdare să auzim sugestiile dumneavoastră pentru îmbunătățirea Comunității FamilySearch.
コメント
-
Thank you! 👍️
0