Nem tudom kitölteni a születési adatokat, állandóan kiugrik a szerkesztésből.
Nem tudom kitölteni a születési adatokat, állandóan kiugrik a szerkesztésből.
A hozzátartozók születési/halálozási adatai dátum hely stb. kitöltése nagyon nehézkes, állandóan a mezőből kiugrik. Szinte lehetetlen kitölteni. Így alig használható, pedig fontos lenne a mezők kitöltése az azonosítások miatt. Kérem találjanak rá megoldást.
コメント
-
Translation:
I can't fill in the birth data, it keeps jumping out of editing. Birth/death details of relatives, date, place, etc. it is very difficult to fill in, it constantly jumps out of the field. It's almost impossible to fill. It is thus hardly usable, although it would be important to fill in the fields for identification reasons. Please find a solution.
0 -
@Zsuzsanna2041 What browser and operating system are you using?
0 -
@Zsuzsanna2041 We have had no further information on this topic. There have been several updates to the system since you posted so, hoping that this has been resolved we are closing this discussion. If you find this is still happening, please start a new post in this group. Please include what operating system and browser you are using and screenshots if possible.
Google Translate:
Ebben a témában nem kaptunk további információt. A rendszer több frissítése is történt, mióta közzétetted, így remélve, hogy ez megoldódott, lezárjuk ezt a vitát. Ha úgy találja, hogy ez még mindig megtörténik, kérjük, indítson új bejegyzést ebben a csoportban. Kérjük, adja meg, hogy milyen operációs rendszert és böngészőt használ, valamint lehetőség szerint képernyőképeket.
0