FONTOS TÁJÉKOZTATÓ
A Community-t arra a célra hoztuk létre, hogy a felhasználók segítséget nyújthassanak egymásnak a rendszer használatával kapcsolatos kérdésekben.
Ha megnézitek, a kérdéseitekre többnyire nem a FamilySearch munkatársai (a csoport adminjai) válaszolnak, hanem más felhasználók.
Felhívom a figyelmeteket arra, hogy a rendszer működésével, az adatbázisával, a hibákkal kapcsolatos válasz csak abban az esetben tekinthető hitelesnek, ha azt valamelyik admin írta.
Amennyiben emailben szeretnétek a FamilySearch Support Hungary Team-mel kapcsolatba lépni (magyarul), arra ezen az email címen van lehetőség:
eu_support@familysearch.org
コメント
-
Kedves Adminok!
Mostanában gyakran szembesülök azzal, hogy egy rekordot töröltek (a hibaüzenet szerint legalábbis). Képként meg tudom nyitni a találatot, az indexelt rekordok látszanak is a kép alján, de rákattintva ismét hibaüzenetet kapok. Íme egy példa: https://www.familysearch.org/ark:/61903/3:1:9Q97-YSBW-89Z?cc=1743180&personaUrl=%2Fark%3A%2F61903%2F1%3A1%3AX88B-ZNY Bármely indexre kattintok, hibaüzenet jön. Mi lehet ennek az oka? Személyhez korábban hozzácsatolt forrásoknál is találkoztam ezzel a problémával, kb. egy hete. Köszönöm a segítséget!
0 -
Az index-javító folyamat okozza: ha valaki bármit próbál javítani a szerkezeti részletekben (csoportosítás, rokonok, stb.), akkor fennáll a veszély, hogy a bejegyzés eltünik. Az index-javító ördöge az engedélyeket változtatja a bejegyzés tartalma helyett.
Kopogjuk le: mostanában az egyszerű névjavítások miatt nem láttam eltünést -- de sajnos a korábban-okozott törlések még nem lettek kijavítva.
0