Familysearch egyszerű nyelven elmagyarázva
Kedves Tagok!
Szeretném megkérdezni, hogy létezik-e olyan könnyen megérthető leírás, ahova az ilyen embereket elküldhetem, hogy megértsék hogyan működik ez az oldal?
endrepencz: "Mégis milyen jogon változtatja meg más családfáját !!! ??? Az apám, nagypapám, dédnagypapám és a mamák összesen 8 adatomat változtatta meg. Én sem kontárkodok az ön családfájába, tartsa tiszteletbe más fáját.
Mindezt azért kaptam, mert például ezeket az összevonásokat megcsináltam:
GZGN-RNF -> G7BN-Y23, GZGJ-Q45 -> G7BN-P49
Köszönöm szépen!
コメント
-
Sajnos nagyon sokan csak azt hallják, amit várnak, tehát hiába magyarázzuk hatféleképpen, hogy "nagy közös". (Ez nem nyelvtől függ: a csak-angolul-tudó felhasználók zöme is ugyanígy reagál.)
Magyarul: https://www.familysearch.org/hu/help/helpcenter/article/a-csaladfa-celja
(Sajnos a cikk magyar fordítása ...nehézkes. Nem tudom, ha kijavítanánk, kinek és hova kéne küldeni, hogy a jelenlegi fordítást helyettesítse. Másik baj, hogy azt sem tudom, hol kéne kezdeni. Talán azzal, hogy tegeződünk, magázunk, vagy köntörfalazunk?)
0 -
Köszönöm szépen a választ.
Időközben úgy látom visszaállította a "saját családfáját". Persze most megint ott van mellettük a Lehetséges kettőzés jelzés. Gondolom akkor ez most így marad, amíg nem fut bele megint valaki.
Ha mást nem, annyit legalább elértem, hogy most már nagybetűvel írja az ősei nevét.
0