Katalógus kereső
Sajnálattal kell tudomásul vennem hogy egy ideje már a katalógus kereső sem működik. Nem segít a keresés megismétlése sem, az egész tönkre lett téve.
コメント
-
Kedves Miklós,
Valami átmeneti hiba, talán a rendszer túlterhelése okozhatta a problémát. Nekem most kiadta a FamilySearch Alsószend anyakönyvét. https://www.familysearch.org/search/catalog/76298?availability=Family%20History%20Library
Üdvözlettel:
Gazsi Orsi
FamilySearch Hungary Team
0 -
Kedves Orsi!
Köszönöm a választ, de napok óta ez a helyzet; csak hosszú próbálkozás után ad ki egy-egy filmet és akkor is először "filmtekercs" ikonnal.
Üdvözlettel,
Miklós
0 -
Valószinűleg a böngésződ "segítőkészen" megjegyezte a hibás oldalt, és a böngészés gyorsítása érdekében mindig azt adja, frissítés helyett. Ilyenkor ki kell törölni az ilyen megjegyzett oldalakat (bár elég, ha csak az FS-től származóakat). Ez angolul a "cache". (Fogalmam nincs, hogy hívják magyarul.)
0 -
Olyan filmekről is van szó, amelyeket soha nem kerestem korábban, némelyik helységet hallomásból sem ismertetem. A probléma néhány napja kezdődött és nem segít ha törlom a cache-t (Firefox). Ha folyamatosan frissítem az oldalt, előbb-utóbb betőlti, azután már csak egyszer kell frissítenem hogy a filmtekercs ikon eltűnjön.
0 -
Az FS-en visszatérő tanács, hogy "clear cache and cookies", ami szerintem általában csak azért működik, mert időbe telik, de talán segít a sütiket is törölni? Vagy ha már minden kötél szakad, akkor másik böngészőt kell megpróbálni -- egyre több hibajelentés érkezik mostanában az FS Firefox-on való (nem)működéséről.
(Mondjuk én is Firefox-ot használok, és -- kopogjam le -- nekem működik a katalógus, tehát nem tudom, ténylegesen hol lehet a hiba.)
0