Rokoni kapcsolat megjelenítése - hibajelentés
A FS magyar nyelvű oldala nem mutatja a más felhasználókkal fennálló rokoni kapcsolatot. Mellékelek két képet amiken a közöttem és egy feltételezett távoli rokonom közötti kapcsolat [nem]látható.
Üdvözlettel,
Miklós
コメント
-
Kedves Miklós!
A képernyőképet nézve azt gondolom, nincs rokoni kapcsolatod azzal a személyjel, aki a családfádon dolgozik. Ha van, akkor azt az üzenetet kapod, hogy "Felkérés rokoni kapcsolat megjelenítésére", vagy "Request to show relationship". Alatta egy üzenet küldése link lesz, amin keresztül engedélyt kérhetsz , hogy az adott személyjel való kapcsolatodat a rendszer láthatóvá tegye. Más kérdés, hogy akkor miért dolgozik valaki a családfádon, ha nem a rokonod? Az enyémen is van ilyen, egy távoli nagynénémről tett fel teljesen helyes információt, tehát valószínűleg valakinek a házastársa lehet, nem vérrokon. Ezért nem mutatja a rendszer. Ebben az esetben is lehet írni neki e-mailt a nevére kattintva, és megkérdezni, milyen kapcsolatban áll velünk.
0 -
Kedves Mónika!
Mindkét kép a közöttem és egy távoli rokonom között levő kapcsolatot kellene hogy mutassa, csak a beállított nyelv különbözik. A rokoni kapcsolat valós, ahogyan az angol nyelvű képen is látszik; "7th cousin once removed" (heted unokatestvér gyermeke).
A képek ugyanannak a személynek az adatlapján készültek. A pop-up ablak akkor jelenik meg, ha a "Legutóbbi változások" résznél rákattintok a felhasználó azonosítójára. Ha az oldal magyar nyelvre van állítva, "Nincs rokoni kapcsolat" jelenik meg. Az angol, német és spanyol nyelvű oldal működik, a magyar és több más nyelvű oldalak pedig nem.
0 -
Kedves Miklós,
Kipróbáltam ugyanannál a felhasználónál angolul és magyarul ezt a lekérdezést és nekem működik, a magyar verziónál nem írja ki hogy hanyadik unokatestvér, hanem ezt mutatja a "Kapcsolat egtekintése" után.
0 -
Kedves Mónika, Bernadett!
A Miklós által jelzett hibát én is tapasztaltam, de nem minden személynél jelentkezik.
Üdv:
Judit
0