Anyakönyv lista
Létezik-e összesített lista a Magyarországi fotózót Állami anyakönyvekről?
Sajnos nem találtam meg Jászárokszállás halotti anyakönyvét 1933.01.01. - 1946.12.31. időszakból.
A Szolnoki levéltárban meg van, egy teljes könyv.
Nekem egy film szám kellene, ha le lett fotózva.
Feldolgoztam az összes anyakönyvet az adott helységből és szeretném befejezni, így sajnos hiányos.
Jó egészséget mindenkinek!
Üdvözlettel: Kaszás Ottó
コメント
-
Az FS katalógusa úgy íródott, mintha a 4812087-es filmen lenne, de azon nincs: a 2.-es rész 1932 decemberig terjed, az utána következő 3. rész pedig 1947 januárjával kezdődik. Tehát szerintem a filmezéskor az 1933-1946-os halotti anyakönyv kimaradt. (Hozzáragadt a szomszédjához? Leesett a polc mögé?)
0 -
Kedves Júlia!
Én fogtam a szóban forgó anyakönyvet és nem tartom valószínűleg a leesést a súlya miatt! Nagyon nehéz volt, remélem más oka van.
Üdvözlettel: Kaszás Ottó
0 -
Kedves Ottó!
Julia nem tagja a FamilySearch csapatának, így nincsenek információi arról, hogy hogyan történt az anyakönyvek fényképezése. Dolgozunk rajta, hogy beszerezzük a hiányzó anyakönyvek fotóit, türelmedet kérjük!
0 -
Tisztelt Moderátor!
Sajnos nem látok nevet, hogy meg tudjam szólítani.
Továbbra se kötözködés miatt kérdezek, de nem létezik egy lista a filmekről?
Melyik film melyik helységet tartalmazza és mely időszakot.
Amennyiben van akkor kiderülne a feltett egyszerű kérdésemre a válasz, hogy lett-e fotózva a kérdéses időszak, ha nem akkor fel lehet vennie a hiány listára, mert én nem tudtam feldolgozni. Nem keresgélném feleslegesen.
Szép napot és jó egészséget kívánok az egész csapatnak: Ottó
0 -
Kedves Ottó, NIncs ilyen lista, csak a helység nevét a keresőbe írva tud Jászárokszállásra keresni. Az anyakönyvek fényképezése 1959-ben kezdődött és több mint 20 évig tartott, sokszor a véletlenen és a levéltárban dolgozók jóindulatán múlt, hogy 1-1 anyakönyv le lett-e fotózva.
Jelenleg is folyik a tárgyalás azügyben, hogy a hiányzó könyveket lefényképezhessük, de sajnos nem tudom megmondani, hogy a FamilySearch mikor fog erre engedélyt kapni.
Üdvözlettel: Bernadett
0 -
Kedves Bernadett! Köszönöm a válaszát és a fáradozását. Amennyiben készítenek hiány listát akkor a következőket tudom megadni: 4812086 film Halotti 433-434 kép között hiányzik egy lap 301-306 sorszámok; 4812087 film Halotti 682-683 kép között hiányzik egy lap 21-25 sorszámok valamit 1933.01.01. - 1946.12.31. teljes időszak Halotti ezek mind Jászárokszállási anyakönyvek.
Adonyi anyakönyveknél is van hiány: 5015984 film Születés 528-529 kép között hiányzik egy lap 56-57 sorszámok; 5015984 film Születés 691-692 kép között hiányzik egy lap 108-109 sorszámok; 5015985 film Születés 207-208 kép között hiányzik egy lap 43-48 sorszámok; 5016047 film Halotti 39-40 kép között hiányzik egy lap 7-12 sorszámok.
Ezek biztosan hiányoznak, ha valaki keresi akkor lehet segíteni!
Üdvözlettel: Ottó
0 -
A hiánylistánk nagyon hosszú, de egyenlőre sajnos még nem kaptunk engedélyt a hiányzó anyakönyvek fotózására. Addig is elmentem az adatokat, hátha sorkerül még a pótlásra. Köszönjük!
0