Home› Ask a Question› Other Languages› Magyar - Hungarian

Azonos Személyek összevonása

Gábor6725
Gábor6725 ✭
April 8 edited April 8 in Magyar - Hungarian

Alulírott [név eltávolítva az élő személy magánéletének védelme érdekében] Gábor (GL2Z-MCJ) regisztrációval felépítettem a családfámat. A családfában rögzítettem a fiam, [név eltávolítva az élő személy magánéletének védelme érdekében] Balázs (GPZL-J43) adatait is.

A fiam külön is regisztrált a honlapon: [név eltávolítva az élő személy magánéletének védelme érdekében] Balázs (G21B-FQ5)

Ahhoz, hogy a fiam is lássa ugyan azokat az adatokat, amelyeket én rögzítettem, megkíséreltem a [név eltávolítva az élő személy magánéletének védelme érdekében] Balázs személyek összevonását az azonosítók segítségével. A rendszer azonban nem engedélyezte, írásvédettségre hivatkozással.

Kérem segítségüket a Thurzó Balázs név összevonásában, hogy fiam is láthassa, az általam rögzített adatokat, és nem keljen az adatokat ismételten rögzítenie.

Segítségüket megköszöni Gábor6725

0

Answers

• Gábor6725
    Gábor6725 ✭
    April 8 edited April 8

image.png

0
  • shecorwe
    shecorwe mod
    April 8

Translation: I have built my family tree with the registration of the undersigned [name removed to protect the privacy of a living person] Gábor (GL2Z-MCJ). I have also recorded the data of my son, [name removed to protect the privacy of a living person] Balázs (GPZL-J43) in the family tree.

My son has also registered separately on the website: [name removed to protect the privacy of a living person] Balázs (G21B-FQ5)

In order for my son to see the same data that I have recorded, I have attempted to merge the [two] Balázs persons using the identifiers. However, the system did not allow it, citing write protection.

I ask for your help in merging the names, so that my son can also see the data I have recorded, and does not have to record the data repeatedly.

Thank you for your help, Gábor6725

0
  • shecorwe
    shecorwe mod
    April 8

@Gábor6725

Living people cannot be merged in the system. Please see this discussion for more details.

https://community.familysearch.org/en/discussion/172360/can-i-merge-living-people-in-family-groups

Mod note: Because Community is an online public forum, it can be viewed by anyone, anywhere. To protect the privacy of living people, your post was edited to hide their names. Please see the Community Code of Conduct for more details.

Translated to Hungarian: Élő személyeket nem lehet összevonni a rendszerben. További részletekért lásd ezt a beszélgetést.

Moderátori megjegyzés: Mivel a Közösség egy nyilvános online fórum, bárki, bárhol megtekintheti. Az élő emberek magánéletének védelme érdekében a bejegyzésedet szerkesztettük, hogy elrejtsük a nevüket. További részletekért lásd a Közösségi Magatartási Kódexet.

0
Clear
No Groups Found

Categories

• All Categories
  • 46.2K Ask a Question
  • 3.9K General Questions
  • 644 FamilySearch Center
  • 6.9K Get Involved
  • 704 FamilySearch Account
  • 7.3K Family Tree
  • 5.8K Search