Home› Welcome to the FamilySearch Community!› FamilySearch Help› Other Languages› Polski - Polish

Jak pobrać drzewo

LuizaGoralczyk
LuizaGoralczyk ✭
February 11, 2022 in Polski - Polish

Dzień dobry,

czy istnieje możliwość pobrania drzewa w pliku GEDCOM? Stworzone drzewo chciałabym zapisać na dysku przenośnym, aby móc kontynuować offline.

Dodatkowo mam pytanie: Dlaczego nie mogę dodawać więcej osób do drzewa? Mam 558 osób i pokazuje mi błąd.

0

Answers

• PrymPM
    PrymPM mod
    February 14, 2022 edited February 14, 2022

Dzień dobry,

Odnośnie do możliwości utworzenia pliku GEDCOM prosimy o zapoznanie się z załączoną informacją. Proces utworzenia pliku wymaga pośrednictwa/ wgrania dodatkowego oprogramowania które jest w pełni lub częściowo zintegrowane z FamilySearch - są opcje bezpłatne, pewnego wkładu pracy przygotowawczej i pewnego stopnia znajomości języka angielskiego. Gdyby Pani chciała podjąć tego działania, będziemy mogli udzielić pewnych wskazówek. Poniżej link do oprogramowań stron trzecich:

https://partners.familysearch.org/solutionsgallery/s/list?category=family_tree_management

Odnośnie do dodawania nowych rekordów- istnieją oczywiście limity, niemniej jednak są one bardzo szerokie, ze względu na to, że drzewo jest publiczne i współdzielone, np: liczba dzieci dla jednego rekordu nie może przekroczyć 400. Proszę podać ID osoby do której chce Pani dodać rekord i w jakim stopniu pokrewieństwa, ewentualnie skan z wyświetlonym błędem.

Jak utworzyć plik GEDCOM - jpg.jpg

Pozdrawiamy,

FamilySearch

0
Clear
No Groups Found

Categories

• 30.2K All Categories
  • 24.3K FamilySearch Help
  • 127 Get Involved
  • 2.7K General Questions
  • 443 FamilySearch Center