Home› Welcome to the FamilySearch Community!› Ask a Question› Other Languages› Română – Romanian

Cum indexăm atunci când avem doar un fragment din document în batch/lot?

aureliaanavasile1
aureliaanavasile1 ✭
February 8, 2022 edited February 8, 2022 in Română – Romanian

Când avem fie doar începutul fie doar finalul unui document în lotul/batch de imagini de indexat, nu avem acces și nici cum să știm de ce alt fragment din alt lot / batch se leagă documentul cu datele sale. Până acum am indexat doar datele din început de document. Pe cele din final de document nu le-am indexat, neștiind de ce să le leg. Am indexat, de exemplu, un nume, Petrea, cu data nașterii, dar restul documentului lipsea (ar fi continuat pe o pagină următoare, care nu se regăsea în lotul de imagini/batch).

Și problema este că se pot pierde multe informații care rămân astfel separate, fără să poată fi legate, pentru că loturile de imagini vin aleator / la întâmplare sau după un algoritm computerizat.

Tagged:
  • indexing incomplete documents in a batch
0

Answers

• aureliaanavasile1
    aureliaanavasile1 ✭
    February 8, 2022 edited February 8, 2022

Dacă documentul a început pe o pagină anterioară, nu îl indexăm. Dacă însă continuă în alt batch/lot de imagini, atunci folosim butonul din imagine pentru a vedea în batch-ul următor și indexăm tot documentul:

image.png

0
Clear
No Groups Found

Categories

• All Categories
  • 42.7K Ask a Question
  • 3.3K General Questions
  • 570 FamilySearch Center
  • 6.7K Get Involved/Indexing
  • 640 FamilySearch Account
  • 6.5K Family Tree